Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

TVRTKA

RED FORK je tvrtka za istraživanje i razvoj u biotehnologiji. Osnovana 2016. godine, predstavlja jedinstveni spoj stručnog znanja, strasti i timskog rada u području biotehnologije, nutricionizma, sustava kvalitete, businessa, aditivnih tehnologija i informatičkih znanosti.  www.redfork.hr 

  • Branimir Spajić, CEO
  • Diana Gluhak Spajić, Innovation F&B Project manager, www.dianagluhak.eu 

Pruženo usluge u tri osnovne djelatnosti: istraživanje i razvoj, sustavi kvalitete, konzalting te organiziramo edukacije i događanja u F&B domeni.

Pružamo usluge u tri osnovne djelatnosti:

• Istraživanje i Razvoj
Jedna od glavnih djelatnosti je istraživanje i razvoj, koji čine glavni korak u stvaranju naših proizvoda. Svi proizvodi naše tvrtke plod su stvarnih potreba na tržištu, a naša istraživanja godišnje objavljujemo u obliku znanstvenih radova. Djelatnica Diana Gluhak Spajić je polaznik doktorskog studija nutricionizama na Prehrambeno Biotehnološkog Fakulteta u Zagrebu.

NAGRADA 2015: Nagrada Impact Hub Zagreba, Zaklade UniCredit i Zagrebačke banke za najbolju poduzetničku ideju Healthy Meal Standard 

 

NAGRADA 2017: Nagrada Mediteranske turističke Fondacije za certifikat Healthy Meal Standard, te prihvaćanje certifikata u 32 zemlje članice Fondacije

Istraživanje i Razvoj 

Jedna od glavnih djelatnosti je istraživanje i razvoj, koji čine glavni korak u stvaranju naših proizvoda. Svi proizvodi naše tvrtke plod su stvarnih potreba na tržištu, a naša istraživanja godišnje objavljujemo u obliku znanstvenih radova.

Sustavi kvalitete u F&B

Healthy Meal Standard (HMS) je međunarodni Sustav Upravljanja Kvalitetom Prehrane, međunarodno zaštićeni jamstveni živ i norma koju prati certifikat po ispunjenju potrebnih uvjeta. Produkt je dugotrajnog istraživanja u području znanosti o hrani, prehrambene politike i potreba tržišta. 

Konzalting, edukacije, događanja 

Pozitivan pristup razvoju novih i jednostavnih rješenja dovodi do toga da smo u kratkom vremenu prepoznatljiva konzultantska tvrtka, imajući priliku raditi sa prepoznatljivim tvrtkama u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

OVLAŠTENA CERTIFIKACIJSKA KUĆA

S ponosom ističemo kako smo 2019. godine dodijelili prvo ovlaštenje za certifikaciju prema zahtjevima Healthy Meal Standarda.

Više pročitajte na: 
https://www.bureauveritas.hr/healthy-meal-standard 

Brojke ne lažu

Healthy Meal Standard statistika

1
Objekata
1
Posjećeno gradova
1
Edukacija
0
Korisnika

OBRAZOVNE USTANOVE

PRIJAVITI SE MOGU

Škole, vrtići, učenički domovi

TURISTIČKE USTANOVE

PRIJAVITI SE MOGU

Hotele, restorane, wellness centre

SOCIJALNE USTANOVE

PRIJAVITI SE MOGU

Domovi za javnu prehranu, domovi za starije i nemoćne osobe

ZDRAVSTVENE USTANOVE

PRIJAVITI SE MOGU

Bolnice, poliklinike i domove zdravlja

PRIJEVOZNICI I OSTALO

PRIJAVITI SE MOGU

Aviokompanije, pomorski prijevoznici, kopneni prijevoznici, ustanove koje zadovoljavaju osnovne kriterije ali ovdje nisu navedene